Slides Framework

Transport

Car Care Group wil het transport van de autodealers uit handen nemen door het transport op zich te nemen. Dit houdt in dat de franchisenemer het halen en brengen van de auto’s regelt.
Auto's die behandeld worden (poetsen en/of schadeherstel), worden door de franchisenemer gehaald en gebracht.
Op verzoek van de dealer transporteren zij ook auto's die de dealer heeft bijgekocht of auto's die naar de klanten gebracht mogen worden.

Inname

De autodealer bepaalt op welke punten de auto wordt gecontroleerd. Te denken valt hier aan een visuele controle op schades, een technische inspectie of aan de aanwezigheid van opties en/of accessoires. Indien gewenst wordt het inname formulier aangevuld met detailfoto’s.

Schadeherstel

Car Care Group heeft in samenspraak met Van Esch Verf een systeem ontwikkeld waarbij kwalitatief hoogwaardig schade herstel tegen gunstige tarieven en korte doorlooptijden mogelijk is.

Fotografie

Bij de presentatie van de occasions is het van belang om de juiste beelden te tonen. Dankzij ons partnerschap met VIVITION kunnen wij een 360º fotostudio bieden waarbij de franchisenemer vanuit iedere hoek een foto kan maken. Deze fotoreportages worden van zowel het in- als het exterieur gemaakt en worden door de franchisenemer direct per mail naar het occasion beheer programma van de autodealers verzonden. De autodealer hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit en uitstraling.

'Samen sterker door franchise'

Franchise als prachtige vorm van samenwerken biedt mooie kansen als je voor jezelf wilt beginnen. Je begint niet bij nul en hoeft ook niet het ‘wiel’ opnieuw uit te vinden voor je onderneming. Je exploiteert tegen betaling een zaak met een bestaande handelsnaam, waarbij je je houdt aan de uniforme uitstraling om de betreffende producten en/diensten aan te bieden. Kortom je runt zelfstandig een bedrijf en toch profiteer je van de voordelen van een grote organisatie.

Meer lezen over franchise

Contact

  • email

    info@carcaregroup.nl

  • phone

    +31622728298