Slides Framework

Over Ons

Het reconditioneren van een auto vereist ervaring, kennis en precisie.
Car Care group biedt de mogelijkheid om de auto’s een totale reconditionering te geven. Of terwijl: de auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten.

Lees meer

Geschiedenis Leseman Car Care

Poetsen is poetsen

Wat begon als een bijbaantje op zijn veertiende, groeide uit tot een innovatief bedrijf met drie vestigingen en 120 werknemers. Inmiddels is Bas 32 jaar en staat hij aan het roer van Leseman Car Care. Vorig jaar (24 mei 2017) opende de nieuwe vestiging aan de Ledeboerstraat in Tilburg (Bedrijventerrein Kraaiven). “Ja, natuurlijk ben ik trots”, vertelt Bas. “Maar we doen het samen. Er is hier geen hiërarchie, we werken allemaal keihard om onze klanten een korte doorlooptijd te bieden. Dus ja, af en toe poets ik ook mee.”

Ontzorgen is het toverwoord

Wie wist dat een “simpele” formule als het ontzorgen van de klant – want welk bedrijf zegt dat niet -, kon leiden tot zo’n explosieve groei en succes. Maar het is logisch: een autobedrijf of dealer wil zich bezighouden met de verkoop, het (weer) verkoopklaar maken besteedt men liever uit. “Ons succes komt doordat wij alles uit handen nemen: van schadeherstel tot fotografie voor op de website. Daarbij garanderen we korte doorlooptijden en halen en brengen de auto’s. De klant heeft er dus geen omkijken naar.” Bas wijst op de grote parkeerplaats bomvol auto’s wachtend op of net klaar met hun renovatie. “Ja, de zaken gaan goed, vertelt hij lachend.”

Ontstaan Car Care Group

Car Care Group is ontstaan door de explosieve groei in de recente jaren van Leseman Car Care. De vraag van autodealers naar dit unieke concept nam erg toe waardoor er eind 2018 gekozen is om een franchise formule op te zetten. Laat u overtuigen!

Interne Structuur

Image
 • Bas Leseman

  Bas is eigenaar van Leseman Car Care en mede-eigenaar van Car Care Group. Bas is werkzaam op de vestiging in Tilburg. Daarnaast is hij dag in, dag uit bezig met de verdere ontwikkeling van de formule. Bas zorgt ervoor dat de formule sterker wordt en door kan groeien.

 • Jeroen Bertens

  Jeroen is mede-eigenaar van Car Care Group en is verantwoordelijk voor het openen en begeleiden van de vestigingen. Jeroen voert gesprekken met kandidaten en ondersteunt en adviseert potentiele franchisenemers bij de opstart van hun vestiging.

Tilburgs bedrijf van de maand mei 2017

 • Leseman Car Care is Tilburgs bedrijf van de maand 2017

  31 mei, 2017

  Leseman Car Care is door gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg uitgeroepen tot ‘Tilburgs bedrijf van de maand’. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Het bedrijf sleept de prijs in de wacht door de sterke klant/leverancier relatie en hun betekenis voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek op 31 mei aan het bedrijf. “Een prachtig bedrijf met een innovatieve dienstverlening en inspirerend ondernemerschap”, aldus Erik de Ridder. “Echt een knappe prestatie als je bijna alle dealers uit de stad en omgeving aan je bindt en werkgelegenheid verschaft aan 90 mensen. En helemaal knap als je weet dat eigenaar Bas pas 31 jaar is!”

  • Image
   Video Thumbnail